Mainokset

Portteri-naudanlihapata resepti

Mainokset

Portteri-naudanlihapata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Portteri-naudanlihapata
  4. 6 annosta
  5. 1 kg naudanpaistia
  6. 3 rkl rypsiöljyä
  7. 3 kpl sipulia (viipaloituna)
  8. 1 kpl porkkanaa
  9. 10 dl lihalientä
  10. 3½ dl keskiolutta (esim. portteria)
  11. ½ dl tomaattipyreetä
  12. 2 rkl soijakastiketta
  13. 1 tl mustapippuria
  14. 1 rkl sokeria
  15. 1 kpl laakerinlehteä
  16. 2 rkl tummaa kastikesuurustetta
  17. Leikkaa siistitty liha kuutioiksi.
  18. Ruskista lihapalat pienissä erissä pannulla kuumassa öljyssä ja nosta
  19. lihat pataan. Mausta suolalla ja pippurirouheella.
  20. Kuullota öljyssä kuoritut ja viipaloidut sipulit ja kumoa ne pataan.
  21. Lisää sekaan kuorituttu ja paloiteltu porkkana, luumu- tai
  22. tomaattipyree, olut ja lihaliemi sekä loput aineksista.
  23. Kuumenna ainekset hellalla kiehuvaksi ja kuori pintaan nouseva vaahto.
  24. Halutessasi voit suurustaa lientä tummalla kastikesuurusteella.
  25. Peitä kannella ja pane uuniin 175 asteeseen pariksi tunniksi, kunnes
  26. liha on mureaa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit