Mainokset

Possurulla Kevyt possunfileerulla resepti

Mainokset

Possurulla Kevyt possunfileerulla resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 2 t 15 min
  3. Täytetty possunfileerulla
  4. 6 annosta
  5. 1 kg porsaan ulkofileetä
  6. Täyte
  7. 2 dl suppilovahveroita (kuivattuna)
  8. 1 kpl sipulia
  9. 1 kpl tuoretta chiliä
  10. 3 tl piparjuuritahnaa
  11. ¼ tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 200 g tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
  14. Ota liha huoneenlämpöön vähintään tunti ennen paistamista.
  15. Liota kuivia sieniä vedessä noin 20 minuuttia. Pilko sienet ja sipuli.
  16. Halkaise chili pitkittäin ja poista siemenet. Leikkaa chili pieniksi
  17. paloiksi.
  18. Kuumenna vahveroita, sipulia ja chiliä pannulla, ja lisää tilkka vettä
  19. mikäli paistos uhkaa kuivua liikaa. Lisää joukkoon piparjuuri, suola ja
  20. hiukan rouhittua pippuria. Kun neste on lähes kokonaan haihtunut, anna
  21. paistoksen jäähtyä.
  22. Poista lihasta mahdolliset kalvot ja kaikki näkyvä rasva. Leikkaa filee
  23. auki levyksi ja nuiji sitä kevyesti.
  24. Sekoita jäähtyneen sieni-sipuliseoksen joukkoon tuorejuusto ja levitä
  25. täytettä noin sentin kerros lihalevyn päälle. Jätä reunoilta 12 cm
  26. ilman täytettä. Rullaa lihalevy ja sido kevyesti paistilangalla, jotta
  27. rulla ei aukea paistettaessa. Lopun täytteen voit tarjota pöydässä
  28. kylmänä kastikkeena.
  29. Paista 175 asteessa noin tunti. Kääri kypsä liha folioon vetäytymään
  30. hetkeksi ennen leikkaamista.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit