Mainokset

Possurulla Täytetty possun fileerulla resepti

Mainokset

Possurulla Täytetty possun fileerulla resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Täytetty possun fileerulla
  4. 8 annosta
  5. 1 kpl sipulia
  6. 2 kpl valkosipulinkynttä
  7. 1 kpl punaista paprikaa
  8. 1 rkl ruokaöljyä
  9. 1 kg porsaan ulkofileetä
  10. ½ dl sinappia
  11. 300 g parmankinkkua
  12. 1 dl parmesaanijuustoa (raasteena)
  13. ½ tl mustapippuria
  14. ½ tl suolaa
  15. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele paprika ja
  16. halkaise se. Poista siemenet ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
  17. Paista sipulit ja paprikakuutiot öljyssä paistinpannulla. Anna jäähtyä.
  18. Leikkaa porsaan filee auki tasaiseksi levyksi. Nuiji pinta kevyesti.
  19. Sivele filee sinapilla. Levitä sipulipaprikaseos, parmankinkku ja
  20. juustoraaste lihan päälle. Kääri filee rullalle ja sido
  21. puuvillalangalla. Hiero pintaan suolaa ja mustapippuria.
  22. Ruskista fileen pinta nopeasti kuumalla pannulla. Nosta uunivuokaan.
  23. Kypsennä täytettyä possun fileerullaa 175 asteessa noin tunti.
  24. Kääri kypsä filee hetkeksi folioon vetäytymään. Poista langat ja
  25. viipaloi possunliha.
  26. Tarjoa täytetty possun fileerulla kastikkeen, juuresten ja raikkaan
  27. salaatin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit