Mainokset

Pulla Laskiaispullat resepti

Mainokset

Pulla Laskiaispullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Laskiaispullat
  4. 12 kpl
  5. 5 dl kevytmaitoa
  6. 50 g hiivaa
  7. 1 dl sokeria
  8. 1 tl suolaa
  9. 2 tl kardemummaa
  10. 1 kpl munaa
  11. 75 g mantelimassaa
  12. 12 dl vehnäjauhoja
  13. 150 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  14. Voiteluun
  15. 1 kpl munaa
  16. Koristeluun
  17. ½ dl raesokeria
  18. Väliin
  19. 1 dl vadelmahilloa
  20. 75 g mantelimassaa
  21. 2 dl kuohukermaa
  22. Perinteiset laskiaispullat valmistuvat helposti. Liuota hiiva
  23. kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, suola, kardemumma,
  24. muna, raastettu mantelimassa ja osa vehnäjauhoista.
  25. Lisää jauhoja vähitellen ja vaivaa taikina pehmeäksi ja kimmoisaksi.
  26. Lisää pehmeä rasva alustamisen loppupuolella.
  27. Peitä taikinakulho leivinliinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa
  28. noin puoli tuntia.
  29. Jaa kohonnut taikina paloiksi ja pyörittele ne pulliksi leivinpaperin
  30. päälle. Kohota.
  31. Voitele kohonneet pullat munalla ja ripottele päälle raesokeria tai
  32. mantelilastuja. Paista laskiaispullia koosta riippuen 200 asteessa noin
  33. 20 minuuttia. Jäähdytä ritilällä.
  34. Leikkaa laskiaispullien hattuosa pois ja lusikoi pohjien keskelle
  35. hillosilmät.
  36. Raasta mantelimassa hienolla raastinterällä vaahdotetun kerman joukkoon
  37. ja pursota vaahto hillon ympärille. Kokoa laskiaispullat
  38. herkuttelukuntoon.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit