Mainokset

Pulla Rahkapiirakka resepti

Mainokset

Pulla Rahkapiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 10 min
  3. Rahkapiirakka
  4. 20 palaa
  5. Taikina
  6. 2½ dl rasvatonta maitoa
  7. 25 g hiivaa
  8. 1½ dl sokeria
  9. 1 kpl munaa
  10. 1 rkl kardemummaa
  11. ½ tl suolaa
  12. 8½ dl vehnäjauhoja
  13. 100 g voita
  14. Täyte
  15. 500 g maitorahkaa
  16. 2 dl kuohukermaa
  17. 3 kpl munaa
  18. 2¼ dl sokeria
  19. ¾ dl sitruunamehua
  20. 1½ rkl vaniljasokeria
  21. 1 rkl perunajauhoja
  22. 1 tl sitruunankuoriraastetta
  23. ¼ tl suolaa
  24. 1½ dl rusinoita
  25. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, muna,
  26. kardemumma, suola ja osa jauhoista.
  27. Vaivaa taikinaan loput jauhot ja lisää loppuvaiheessa pehmeä voi.
  28. Alusta taikina kimmoisaksi. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan
  29. kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  30. Kaada taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja nujerra siitä ilmakuplat
  31. pois. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi.
  32. Nosta taikinalevy papereineen pellille ja peitä liinalla. Jätä
  33. kohoamaan 20 minuutiksi.
  34. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Notkista rahka kulhossa ja lisää loput
  35. täytteen aineet lukuun ottamatta rusinoita. Vatkaa seos tasaiseksi ja
  36. lisää rusinat.
  37. Voitele pohjataikinan reunat munalla. Kaada täyte pohjalle. Paista
  38. rahkapiirakkaa noin 30 minuuttia.

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit