Mainokset

PullaMunkkitangot ( Churros) resepti

Mainokset

PullaMunkkitangot ( Churros) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Espanjalainen kaakao
  3. 20 kpl
  4. 2½ dl vettä
  5. 100 g voita
  6. ¼ tl suolaa
  7. 2½ dl vehnäjauhoja
  8. 3 kpl munaa
  9. Paistamiseen
  10. 5 dl rypsiöljyä
  11. Pinnalle
  12. 1 dl sokeria
  13. 1½ tl kanelia
  14. Tarjoa churrot tuoreina kaakaon kanssa.
  15. Mittaa vesi, voi ja suola kattilaan ja kiehauta. Lisää jauhot ja vatkaa
  16. voimakkaasti muutama minuutti, kunnes taikinasta muodostuu pallo. Nosta
  17. kattila liedeltä.
  18. Vatkaa munat toisessa kulhossa kevyesti vaahdoksi. Kaada munavaahto
  19. vähitellen lämpimän taikinan joukkoon samalla vatkaten. Siirrä taikina
  20. pursotuspussiin tai muovipussiin, josta leikkaat kulman pois.
  21. Kuumenna öljy uppopaistamista varten suurehkossa kattilassa. Öljy on
  22. riittävän kuumaa, kun siihen pudotettu taikinapala nousee heti pintaan
  23. ja öljy alkaa voimakkaasti kuplia.
  24. Pursota taikinasta öljyyn sormenpaksuisia, reilun kymmenen tankoja.
  25. Voit leikata taikinan poikki saksilla. Varo, ettei taikinapussi koske
  26. kuumaan öljyyn. Paista muutama churro kerrallaan molemmin puolin
  27. reilusti ruskeiksi. Nosta churrot reikäkauhalla talouspaperin päälle
  28. valumaan ja kääntele munkkitangot sitten sokerissa. Halutessasi voit
  29. maustaa sokerin kanelilla tai käyttää valmista kaneli-sokeriseosta.

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit