Mainokset

Puolalainen suklaa-luumukakku resepti

Mainokset

Puolalainen suklaa-luumukakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 60 min
  3. Puolalainen suklaa-luumukakku
  4. 15 palaa
  5. 150 g tummaa suklaata
  6. 4 kpl munaa
  7. 225 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  8. 2 dl sokeria
  9. 1 dl muscovadosokeria
  10. 1 dl rommia
  11. 200 g mantelijauhetta
  12. 1 tl leivinjauhetta
  13. 250 g kuivattuja luumuja
  14. 1 rkl vehnäjauhoja
  15. Paloittele suklaa ja sulata mikroaaltouunissa. Anna jäähtyä. Erottele
  16. valkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  17. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri keskenään. Lisää keltuaiset
  18. yksitellen joukkoon välillä vatkaten.
  19. Sekoita joukkoon rommi ja suklaasula.
  20. Sekoita mantelijauheeseen leivinjauhe ja lisää se suklaaseokseen.
  21. Vatkaa valkuaiset toisessa kulhossa napakaksi vaahdoksi. Sekoita
  22. valkuaisvaahto taikinaseokseen kahdessa erässä varovasti nostellen.
  23. Pilko luumut pieniksi paloiksi. Pyörittele palat vehnäjauhoissa. Lisää
  24. palat taikinaan.
  25. Kaada taikina voideltuun 24 cm irtopohjavuokaan. Tasoita pinta ja
  26. paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 60 minuuttia.
  27. Jäähdytä kakku ja nosta kakku varovasti vuoasta.
  28. Voit tarjota kakun jo samana päivänä tai pakastaa joulua varten.
  29. Voit tarjota kakun kanssa tuoreita viikunoita ja luumuja,
  30. suklaalastuja ja kermavaahtoa.

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit