Mainokset

Puolukkarahka resepti

Mainokset

Puolukkarahka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Puolukkarahka
  3. 15 annosta
  4. Kiisseli
  5. 200 g puolukoita
  6. 8 dl vettä
  7. 1½ dl sokeria
  8. 4 rkl perunajauhoja
  9. ½ dl marjalikööriä
  10. Rahka
  11. 4 dl kuohukermaa
  12. 500 g maitorahkaa
  13. 1½ dl sokeria
  14. 2 rkl vaniljasokeria
  15. Pinnalle
  16. 50 g puolukoita
  17. 1 dl tuoretta minttua
  18. Mittaa puolukat ja vesi kattilaan. Keitä 510 minuuttia. Siivilöi ja
  19. mittaa, että mehua tulee 9 desiä. Lisää sokeri. Sekoita keskenään
  20. perunajauhot ja likööri (tai halutessasi vesi). Lisää seos ohuena
  21. nauhana mehuun koko ajan sekoittaen. Siirrä kattila liedelle ja
  22. kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin pulpahtaa
  23. muutaman kerran ja siirrä kattila sivuun.
  24. Ripottele pinnalle sokeria, nosta kansi päälle ja pane kattila kylmään
  25. veteen jäähtymään. Vaahdota kerma. Lisää rahka ja sokerit joukkoon.
  26. Sekoita sileäksi.
  27. Annostele rahkaseos jälkiruokamaljoihin tai tarjoiluastiaan. Sekoita
  28. jäähtynyt kiisseli sileäksi ja kaada se rahkan päälle. Koristele
  29. annokset puolukoilla ja mintunlehdillä.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit