Mainokset

Purjograavattu lohi resepti

Mainokset

Purjograavattu lohi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Purjograavattu lohi
  4. 10 annosta
  5. 500 g lohifileetä
  6. 1 rkl suolaa (karkea)
  7. ¼ tl sokeria
  8. ½ kpl purjoa
  9. Leikkaa kala kahdeksi palaksi. Mausta suolalla ja sokerilla. Silppua
  10. purjo ja levitä se kalapaloille. Aseta kalapalat päällekkäin
  11. kannelliseen muoviastiaan ja anna maustua seuraavaan päivään.
  12. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja kiedo rulliksi. Tarjoa Lapin rieskan
  13. kanssa.

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit