Mainokset

Pyttipannu Kesäpyttis resepti

Mainokset

Pyttipannu Kesäpyttis resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Grillatut karitsanpaahtopaistit
  3. 4 annosta
  4. 600 g uutta perunaa
  5. 300 g kesäkurpitsaa
  6. 2 kpl kesäsipulia (varsineen)
  7. 2 kpl valkosipulinkynttä
  8. ½ kpl keltaista paprikaa
  9. 230 g valkoisia papuja suolaliemessä
  10. 1 tl suolaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. ¾ dl tuoretta minttua (silputtuna)
  13. Paistamiseen
  14. 2 rkl oliiviöljyä
  15. Paloittele perunat ja huuhdeltu kesäkurpitsa. Silppua sipulit ja
  16. viipaloi paprikat. Valuta pavut liemestään ja huuhtele ne siivilässä
  17. kylmällä vedellä.
  18. Kuumenna öljy paistokasarissa tai grillin parilalevyllä. Paista ensin
  19. perunat ruskeiksi ja rapeiksi. Lisää loput kasvikset pannuun reseptin
  20. mukaisessa järjestyksessä.
  21. Mausta ja tarkista kesäpyttiksen maku. Tarjoa pyttipannua lammasruokien
  22. lisäkkeenä.

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit