Mainokset

Rösti Alppimaan rösti resepti

Mainokset

Rösti Alppimaan rösti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Alppimaan rösti
  4. 2 annosta
  5. 4 kpl perunaa (kiinteä lajike)
  6. 3 kpl porkkanaa
  7. 100 g juustoa (raastettuna, esim. Appenzeller Surchoix)
  8. 2 kpl munaa
  9. ½ dl ruohosipulia (silputtuna)
  10. ½ tl suolaa
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. Paistamiseen
  13. 2 rkl voita
  14. Pinnalle
  15. 20 g juustoa (Appenzeller Surchoix)
  16. 1 rkl persiljaa
  17. ¼ tl mustapippuria
  18. Keitä pestyt perunat ja porkkanat kuorineen puolikypsiksi (noin 10
  19. minuuttia). Kuori heti ja raasta jäähtyneenä raastimen karkealla
  20. terällä. Sekoita juustoraaste ja munat varovasti joukkoon. Mausta
  21. ruohosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  22. Sulata voi pannussa ja kaada röstiseos paistumaan miedolle lämmölle.
  23. Sekoita muutaman kerran ja kokoa lastalla perunamassasta matala kakku.
  24. Anna kypsyä edelleen miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  25. Käännä rösti lautasta apuna käyttäen takaisin pannulle ja anna paistua
  26. vielä 10 minuuttia. Höylää lopuksi röstin päälle juustoviipaleita ja
  27. anna sulaa hieman.
  28. Koristele Alppimaan rösti persiljalla ja rouhaise päälle vielä vähän
  29. mustapippuria.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit