Mainokset

Raparperichutney resepti

Mainokset

Raparperichutney resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 pv 30 min
  3. 10 annosta
  4. 600 g raparperia (kuorittuna, pilkottuna)
  5. 2 kpl tuoretta chiliä
  6. 1 kpl valkosipulia
  7. 1 kpl sipulia
  8. 1 rkl tuoretta inkivääriä
  9. 2½ dl sokeria
  10. ½ tl valkopippuria (kokonaisia)
  11. 1 tl suolaa
  12. ½ dl viinietikkaa
  13. 4 kpl tähtianista
  14. Mittaa raparperipalat kattilaan. Halkaise chilipaprikat, poista
  15. siemenet ja silppua puolikkaat. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet,
  16. sipuli ja inkivääri. Pane silput, sokeri, valkopippurit, suola, etikka
  17. ja tähtianikset raparperipalojen päälle kattilaan.
  18. Kypsennä chutney miedolla lämmöllä hauduttaen noin 30 minuuttia. Kaada
  19. puhtaaseen lasipurkkiin, sulje ja jäähdytä. Nosta jääkaappiin ja anna
  20. maustua vähintään pari päivää.
  21. Chutneyn maku syvenee säilytyksen aikana. Syö raparperichutney
  22. grilliruokien kuten pihvien, makkaroiden ja broilerin kanssa tai mausta
  23. sillä lihapatoja tai kastikkeita.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit