Mainokset

Raparperisima resepti

Mainokset

Raparperisima resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 7 pv 20 min
  3. Raparperisima
  4. 25 annosta
  5. 40 dl vettä
  6. 12½ dl raparperia (paloiteltuna)
  7. 3 rkl sitruunankuoriraastetta
  8. 250 g fariinisokeria
  9. 300 g sokeria
  10. 2 rkl vaniljasokeria
  11. ½ dl sitruunamehua
  12. 10 g hiivaa
  13. Kuumenna puolet vedestä ja lisää raparperi- ja sitruunankuoripalat.
  14. Keitä 20 minuuttia. Poista kuoripalat.
  15. Mittaa fariinisokeri ja tavallinen sokeri isoon ämpäriin. Siivilöi
  16. raparperimehuseos joukkoon. Sekoita, kunnes sokerit ovat sulaneet.
  17. Lisää loput vedestä sekä vaniljasokeri ja puristettu sitruunamehu.
  18. Lisää joukkoon kädenlämpöiseen vesitilkkaan liuotettu hiiva.
  19. Jätä huoneenlämpöön vuorokaudeksi. Siivilöi ja pullota sima puhtaisiin
  20. pulloihin. Sima on valmista viikon kuluessa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit