Mainokset

Rapeat kauralastut resepti

Mainokset

Rapeat kauralastut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. 50 kpl
  4. 3 dl kaurahiutaleita
  5. ½ dl kauraleseitä
  6. 1 dl vehnäjauhoja
  7. 1½ dl sokeria
  8. 1 tl vaniljasokeria
  9. 1 tl leivinjauhetta
  10. 125 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  11. ½ dl siirappia
  12. 1 kpl munaa
  13. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  14. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  15. Sekoita joukkoon jäähtynyt rasvasula, siirappi ja muna.
  16. Ota taikinasta teelusikalla nokareita ja pane ne pellille leivinpaperin
  17. päälle. Jätä ympärille tilaa, sillä leivonnaiset leviävät paistuessaan.
  18. Paista leivonnaisia uunin yläosassa 710 minuuttia.
  19. Vedä leivonnaiset leivinpapereineen pelliltä tasaiselle alustalle
  20. jäähtymään.
  21. Säilytä leivonnaiset tiiviissä kannellisessa peltirasiassa, niin ne
  22. säilyttävät rapeutensa parhaiten.
  23. Jos haluat suklaisia kauralastuja, sekoita 1 pussillinen (60 g)
  24. suklaasiruja tai ½ dl rouhittua taloussuklaata taikinan joukkoon
  25. kuivien aineiden kanssa.
  26. Voit koristella valmiit jäähtyneet kauralastut pursottamalla pinnalle
  27. valmista valkoista tai vaaleanpunaista sokerikuorrutetta.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit