Mainokset

Rengaskakkupikkuleivät (Kransekagesmåkager) resepti

Mainokset

Rengaskakkupikkuleivät (Kransekagesmåkager) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Rengaskakkupikkuleivät, Kransekagesmåkager
  4. 30 kpl
  5. 300 g mantelimassaa
  6. 1 dl tomusokeria
  7. 2 kpl valkuaista
  8. Koristeluun
  9. 30 kpl hasselpähkinöitä
  10. Raasta mantelimassa karkealla terällä. Sekoita kaikki aineet
  11. kattilassa, mieluiten vesihaudekattilassa. Kuumenna seosta samalla koko
  12. ajan vatkaten, kunnes se on lämmintä, muttei sormella koetettuna
  13. polttavan kuumaa.
  14. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä
  15. leivinpaperilla. Nostele teelusikalla taikinanokareita pelleille.
  16. Koristele nokareet hasselpähkinöillä tai halutessasi manteleilla.
  17. Paista yhtä pelillistä kerrallaan noin 10 minuuttia, kunnes pikkuleivät
  18. ovat vaalean ruskeita.
  19. Irrota jäähtyneet leivonnaiset varovasti leivinpaperista ja anna niiden
  20. kuivahtaa ritilän päällä. Säilytä ilmavassa rasiassa.

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit