Mainokset

Ricottajuusto-kirsikkapiiras resepti

Mainokset

Ricottajuusto-kirsikkapiiras resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Ricottajuusto-kirsikkapiiras
  4. 8 annosta
  5. Pohja
  6. 4½ dl vehnäjauhoja
  7. ¾ dl sokeria
  8. ½ tl suolaa
  9. 1 tl vanilliinisokeria
  10. 1 tl sitruunankuoriraastetta
  11. 125 g voita
  12. 2 kpl munaa
  13. Täyte
  14. 300 g kirsikoita
  15. 2 rkl kirsikkaviiniä
  16. ½ dl sokeria
  17. 1 rkl maissitärkkelystä
  18. 400 g ricottajuustoa
  19. 2 kpl munaa
  20. ½ dl sokeria
  21. 1 tl vanilliinisokeria
  22. Voit käyttää ricottan sijasta maustamatonta tuorejuustoa tai
  23. hienorakeista raejuustoa. Voit myös sekoittaa keskenään 200 g rahkaa
  24. ja 200 g ranskankermaa.
  25. Mittaa jauhot ja sokeri, suola ja vanilliinisokeri, raastettu
  26. sitruunankuori sekä pehmeä voi kulhoon ja nypi murusiksi. Lisää munat
  27. ja sekoita tasaiseksi. Pyöritä taikinasta pallo, kääri kelmuun ja nosta
  28. jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
  29. Voitele ja jauhota piirakkavuoka tai irtopohjavuoka. Kauli pohjataikina
  30. levyksi ja nosta levy vuokaan.
  31. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Halkaise kirsikat ja poista kivet tai
  32. käytä kirsikankivenpoistajaa. Hienonna kirsikat monitoimikoneessa tai
  33. veitsellä mahdollisimman pieniksi.
  34. Lisää kirsikkaviini. Sekoita sokeri ja maissitärkkelysjauhot keskenään
  35. ja lisää kirsikoiden joukkoon. Kaada seos vuokaan pohjan päälle.
  36. Tasoita. Purista ricotta siivilän läpi puhtaaseen kulhoon.
  37. Lisää munat, sokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita ja kaada juustotäyte
  38. vuokaan kirsikoiden päälle.
  39. Paista piirasta noin 40 minuuttia ja anna sen jäähtyä täysin ennen
  40. tarjoilemista.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit