Mainokset

Rieska Millan gluteenittomat perunarieskat resepti

Mainokset

Rieska Millan gluteenittomat perunarieskat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Millan gluteenittomat perunarieskat
  4. 20 annosta
  5. 500 g perunasosetta (laktoositon)
  6. 1 dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
  7. 1 kpl munaa
  8. 2 dl gluteenitonta jauhoseosta
  9. 2 dl kaurahiutaleita
  10. 1 tl suolaa
  11. Pinnalle
  12. 85 g edamjuustoa (raastettuna)
  13. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla.
  14. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.
  15. Muotoile taikinasta kahden lusikan avulla litteitä, noin nyrkin
  16. kokoisia leipäsiä. Ripota pinnalle juustoraastetta.
  17. Paista yhtä pellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia, kunnes Millan
  18. gluteenittomat perunarieskat ovat kypsiä ja kauniisti ruskettuneita.

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit