Mainokset

Rieska Perinteiset perunarieskat resepti

Mainokset

Rieska Perinteiset perunarieskat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Perinteiset perunarieskat
  4. 4 annosta
  5. 6 kpl perunaa (jauhoinen)
  6. 1 tl merisuolaa
  7. 2½ dl ohrajauhoja
  8. 2 kpl munaa
  9. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  10. Soseuta perunat ja anna soseen jäähtyä.
  11. Lisää joukkoon jauhot ja munat, sekoita hyvin. Kasta kädet jauhoihin ja
  12. taputtele 8 pientä tai 4 suurta rieskaa leivinpaperilla päällystetylle
  13. pellille. Pistä perunarieskojen pintaan haarukalla reikiä.
  14. Paista 250 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunarieskojen
  15. pinta muuttuu tumman täplikkääksi.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit