Mainokset

Rieska Tummat olutrieskat resepti

Mainokset

Rieska Tummat olutrieskat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 5 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Tummat olutrieskat
  4. 16 kpl
  5. 5 dl kotikaljaa (tai tummaa olutta)
  6. 100 g perunasosejauhetta
  7. 50 g voita (sulatettuna)
  8. 2 rkl siirappia
  9. 2½ dl vehnäjauhoja
  10. 1 dl ruisjauhoja
  11. ¼ tl suolaa
  12. Sekoita perunasosejauhe kylmään olueen. Anna turvota 510 minuuttia.
  13. Lisää loput aineet ja sekoita taikina nopeasti sekaisin. Vehnäjauhojen
  14. määrä riippuu käytetystä perunasosejauheesta. Taikina saa olla löysää.
  15. Jaa taikina 16 kokkareeksi.
  16. Taputtele kokkareet leivinpaperin päällä jauhoja apuna käyttäen noin
  17. ½ cm:n paksuisiksi pyöreiksi rieskoiksi. Pistele tummat olutrieskat
  18. haarukalla.
  19. Paista olutrieskoja leivinpaperin päällä pellillä 250-asteisessa
  20. uunissa noin 10 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit