Mainokset

RieskaNorjalainen rieska ( Lefse) resepti

Mainokset

RieskaNorjalainen rieska ( Lefse) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 2 t
  2. Passiivinen 12 t
  3. Norjalainen rieska Lefse
  4. 25 kpl
  5. 8 dl perunasosetta
  6. 100 g voita
  7. 1 dl ruokakermaa
  8. ½ dl sokeria
  9. 2 tl suolaa
  10. 4 dl vehnäjauhoja
  11. Sekoita survottujen perunoiden joukkoon pehmeä voi, kerma, sokeri ja
  12. suola. Hiero seos tasaiseksi ja nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään
  13. kymmeneksi tunniksi.
  14. Puristele taikinan joukkoon vehnäjauhot. Ota taikinasta Ø noin kolmen
  15. sentin pallosia. Kauli yksi lefse kerrallaan jauhotetulla pöydällä
  16. ohueksi letuksi. Painele haarukalla kuvioita letun pintaan. Paista
  17. rieska kuumalla kuivalla pannulla ruskeapilkulliseksi, molemmin puolin.
  18. Tee kaikki lefset näin ja pidä ne pinottuina.
  19. Sivele valmiit norjalaiset rieskat voilla ja tarjoa lefset lämpiminä.
  20. Kokeile ripotella kuuman, voidellun lefsen pintaan kanelia ja sokeria.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit