Riisi Suomi-sushiriisi resepti
Mainokset
Riisi Suomi-sushiriisi resepti
Aineosat
Ohjeet
- 15 min
- Passiivinen 1 t
- Iltapalasushit
- 25 annosta
- 7 dl puuroriisiä
- 9 dl vettä
- 7 rkl omenaviinetikkaa
- 5 rkl sokeria
- ½ rkl suolaa
- Huuhtele riisiä viileällä vedellä, kunnes vesi on kirkasta. Kumoa riisi
- paksupohjaiseen kattilaan ja mittaa joukkoon vesi.
- Kiehauta riisi, käännä lämpö minimiin ja peitä riisi kannella. Anna
- poreilla 10 min ja käännä sitten lämpö pois päältä. Jätä riisi kannen
- alle hautumaan vielä 15 minuutiksi.
- Kiehauta pienessä kattilassa etikka, sokeri ja suola. Sekoita seos
- riisin joukkoon ja jäähdytä riisi.
- Käytä sushien täytteenä.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
