Mainokset

Riisi Suomi-sushiriisi resepti

Mainokset

Riisi Suomi-sushiriisi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Iltapalasushit
  4. 25 annosta
  5. 7 dl puuroriisiä
  6. 9 dl vettä
  7. 7 rkl omenaviinetikkaa
  8. 5 rkl sokeria
  9. ½ rkl suolaa
  10. Huuhtele riisiä viileällä vedellä, kunnes vesi on kirkasta. Kumoa riisi
  11. paksupohjaiseen kattilaan ja mittaa joukkoon vesi.
  12. Kiehauta riisi, käännä lämpö minimiin ja peitä riisi kannella. Anna
  13. poreilla 10 min ja käännä sitten lämpö pois päältä. Jätä riisi kannen
  14. alle hautumaan vielä 15 minuutiksi.
  15. Kiehauta pienessä kattilassa etikka, sokeri ja suola. Sekoita seos
  16. riisin joukkoon ja jäähdytä riisi.
  17. Käytä sushien täytteenä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit