Mainokset

Riisikakku Rapeat riisikakkuset resepti

Mainokset

Riisikakku Rapeat riisikakkuset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Rapeat riisikakkuset
  4. 6 annosta
  5. 3 dl vettä
  6. 3 dl pitkäjyväistä riisiä (jasmiini)
  7. 1 tl suolaa
  8. 400 g kookosmaitoa
  9. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää riisi ja suola. Anna kiehua
  10. miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Sekoittele välillä, että
  11. riisi pysyy irtonaisena. Kun vesi on imeytynyt riiseihin, lisää
  12. kookosmaito ja keitä vielä noin 15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
  13. Levitä riisipuuroa muistuttava seos matalaan, voideltuun uunivuokaan.
  14. Tähän asti voit valmistella lisäkkeen jo edellisenä päivänä ja
  15. säilyttää peitettynä viileässä.
  16. Paista 225 asteessa 1015 minuuttia, nosta vuoka sitten ylätasolle ja
  17. kytke hetkeksi grillivastukset päälle. Paahda, kunnes pinta on saanut
  18. kauniin värin (noin 5 minuuttia).
  19. Leikkaa noin 5x5 cm kokoisiksi riisikakkuneliöiksi ja tarjoa rapeat
  20. riisikakut lihafonduen lisäkkeenä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit