Mainokset

Riistakeitto Poro-juustokeitto resepti

Mainokset

Riistakeitto Poro-juustokeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Poro-juustokeitto
  4. 4 annosta
  5. 480 g poronkäristyslihaa
  6. 1 kpl sipulia
  7. 1 kpl valkosipulinkynttä
  8. 9 dl vettä
  9. 2 rkl lihafondia (tai riista)
  10. 1 tl timjamia
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. 500 g kasvissekoitusta (pakaste) (suikaleita)
  13. 200 g sulatejuustoa (viherpippuri, esim. Koskenlaskija)
  14. Paloittele kohmeinen poronkäristys suikaleiksi ja anna sen sulaa hetki
  15. leikkuulaudalla.
  16. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paahda käristys ison
  17. kattilan pohjalla ilman rasvaa. Kääntele samalla ahkerasti.
  18. Lisää sipulit lihojen joukkoon ja anna kuullottua. Kaada joukkoon vesi,
  19. fondi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä
  20. kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon juuressuikaleet ja keitä
  21. 5 minuuttia. Liuota joukkoon juusto. Tarkista poro-juustokeiton suola.
  22. Tarjoa poro-juustokeiton lisäksi rieskaa tai ruisleipää.

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit