Mainokset

Riistalevite Poromoussenäkkärit resepti

Mainokset

Riistalevite Poromoussenäkkärit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Poromoussenäkkärit
  4. 70 kpl
  5. Täyte
  6. 7 kpl liivatelehteä
  7. 200 g kylmäsavustettua poroa (hienonnettuna)
  8. 200 g tuorejuustoa (valkosipuli)
  9. 200 g tuorejuustoa (ruohosipuli)
  10. 200 g turkkilaista jogurttia
  11. ½ dl ruohosipulia (hienonnetuna)
  12. 2 tl piparjuuritahnaa
  13. ¾ tl mustapippuria
  14. ½ tl sokeria
  15. 2 dl kuohukermaa
  16. Tarjoiluun
  17. 300 g grahamnäkkileipää (Åbyn näkkileipiä 3 ps)
  18. Pane liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna tilkka vettä ja
  19. liuota puristellut liivatteet joukkoon. Anna jäähtyä haaleaksi.
  20. Sekoita poro, tuorejuustot ja jogurtti keskenään kulhossa. Mausta
  21. ruohosipulilla, piparjuurella, mustapippurilla ja sokerilla.
  22. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi ja nostele poroseoksen joukkoon. Kaada
  23. laakeaan astiaan ja tasoita pinta.
  24. Peitä ja pane jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
  25. Jaa näkkärit tarjoiluvadille. Ota kuumassa vedessä kastetulla lusikalla
  26. porotäytteestä nokareita ja pane näkkärin päälle.
  27. Koristele poromoussenäkkärit ruohosipulilla ja halutessasi puolukoilla.
  28. Voit myös pursottaa täytteen leipien päälle. Valmista näkkäreitä
  29. menekin mukaan, jotta ne säilyttävät rapeutensa.

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit