Mainokset

Risotto Basilikarisotto resepti

Mainokset

Risotto Basilikarisotto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Basilikarisotto
  3. 6 annosta
  4. 8 dl kasvislientä
  5. 1 kpl sipulia
  6. 2 kpl valkosipulinkynttä
  7. 1 rkl rypsiöljyä
  8. 3 dl risottoriisiä
  9. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  10. 4 dl tuoretta basilikaa
  11. 3 rkl oliiviöljyä
  12. ½ tl suolaa
  13. 50 g parmesaanijuustoa (raastettuna)
  14. ½ tl mustapippuria
  15. Kuumenna kanaliemi kattilassa.
  16. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulisilppua laakeassa
  17. paistokasarissa rasvassa.
  18. Lisää riisit kasariin ja sekoittele, kunnes riisi alkaa muuttua
  19. läpikuultavaksi.
  20. Lisää viini. Kun viini on imeytynyt riisiin, lisää pari desiä kuumaa
  21. kanalientä. Sekoittele. Lisää lientä pikkuhiljaa kerrallaan, kun
  22. edellinen nestelisäys on imeytynyt riisiin. Jatka liemen lisäämistä,
  23. kunnes riisi on pehmeää, mutta vielä napakkaa pureskeltaessa.
  24. Soseuta basilikanlehdet sauvasekoittimella. Lisää joukkoon öljy ja
  25. suola. Sekoita basilikaöljy ja parmesaanijuusto risoton joukkoon.
  26. Mausta pippurilla. Koristele risotto basilikanlehdillä.
  27. Tarjoa basilikarisotto sellaisenaan tai kuorrutetun kalkkunarullan
  28. kanssa.

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit