Mainokset

Risotto Kalkkuna-kurpitsarisotto resepti

Mainokset

Risotto Kalkkuna-kurpitsarisotto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Kalkkuna-kurpitsarisotto
  3. 4 annosta
  4. 300 g kurpitsaa
  5. 8 kpl salottisipulia
  6. 4 kpl valkosipulinkynttä
  7. 200 g kalkkunan rintafileetä (kylmäsavustettuna)
  8. 9 dl kanalientä
  9. 1 rkl oliiviöljyä
  10. 3 dl risottoriisiä
  11. 1½ dl kuivaa valkoviiniä
  12. 50 g voita
  13. 100 g parmesaanijuustoa (raastettuna)
  14. 1 dl lehtipersiljaa (silputtuna)
  15. ¼ tl mustapippuria
  16. Keitä ja soseuta kurpitsa.
  17. Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulit. Leikkaa liha sentin
  18. kuutioiksi. Kuumenna kanaliemi kattilassa.
  19. Kuumenna oliiviöljy laakeassa paistokasarissa ja lisää öljyyn
  20. sipulisilput. Kääntele aineksia, kunnes sipulit pehmenevät.
  21. Lisää kasariin riisi ja lihakuutiot. Kuumenna aineksia koko ajan
  22. käännellen, kunnes riisi alkaa muuttua läpinäkyväksi. Lisää viini. Kun
  23. viini on imeytynyt riisiin, lisää pari kauhallista kuumaa lientä.
  24. Sekoittele. Lisää lientä kauhallinen kerrallaan aina, kun edellinen
  25. kauhallinen on imeytynyt riisiin. Lisää välillä kurpitsasose.
  26. Jatka liemen lisäämistä, kunnes riisi on pehmeää, mutta al dente, eli
  27. vielä napakkaa pureskeltaessa. Kaikkiaan nesteen lisäämiseen kuluu noin
  28. 15 minuuttia.
  29. Lisää voi, parmesaanijuusto sekä persilja ja kääntele. Mausta
  30. kalkkuna-kurpitsarisotto mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
  31. Tarjoile kalkkuna-kurpitsarisotto heti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillaus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit