Mainokset

Risotto Kevyt lohinen ruis-riisirisotto resepti

Mainokset

Risotto Kevyt lohinen ruis-riisirisotto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Lohinen ruis-riisirisotto
  3. 4 annosta
  4. 7 dl vettä
  5. 1 kpl kalaliemikuutioita
  6. 250 g ruis-riisiseosta
  7. 1 kpl punasipulia
  8. 1 kpl omenaa
  9. 150 g graavilohta
  10. 3 dl rucolaa
  11. ½ rkl rypsiöljyä
  12. 200 g herneitä
  13. ½ tl sitruunapippuria (suolaton)
  14. 1 rkl tuoretta tilliä
  15. 2 rkl sitruunamehua
  16. Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa. Lisää ruis-riisisekoitus ja
  17. keitä 1520 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
  18. Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena. Hienonna sipuli ja leikkaa
  19. omena pieniksi kuutioiksi. Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.
  20. Revi rucolan lehdet pienemmiksi.
  21. Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna siinä sipulia, omenaa ja herneitä.
  22. Mausta.
  23. Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja
  24. rucola. Mausta kevyt lohinen ruis-riisirisotto sitruunamehulla.
  25. Voit tarjota lohisen ruis-risoton myös kylmänä lounassalaattina.

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit