Mainokset

Risotto Kurpitsarisotto resepti

Mainokset

Risotto Kurpitsarisotto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Kurpitsarisotto
  3. 4 annosta
  4. 2 kpl sipulia
  5. 4 kpl valkosipulinkynttä
  6. 10 dl kasvislientä
  7. 600 g kurpitsaa (kuutioituna)
  8. 1 dl suppilovahveroita
  9. 1 rkl rypsiöljyä
  10. 3 dl risottoriisiä
  11. 1 dl kuivaa valkoviiniä
  12. 50 g voita
  13. 100 g parmesaanijuustoa (raastettuna)
  14. ½ tl mustapippuria
  15. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuumenna kasvisliemi
  16. kattilassa.
  17. Kuullota sipulisilppua laakeassa paistokasarissa öljyssä. Lisää
  18. kasariin kurpitsakuutiot ja suppilovahverot. Halutessasi voit pilkkoa
  19. sienet pienemmiksi. Kuumenna aineksia pannussa koko ajan sekoitellen
  20. muutaman minuutin ajan.
  21. Kumoa pannuun riisit ja sekoittele, kunnes riisi alkaa muuttua
  22. läpikuultavaksi. Kaada viini pannulle. Kun viini on imeytynyt riisiin,
  23. lisää pari desiä kuumaa kasvislientä. Sekoittele. Lisää lientä
  24. pikkuhiljaa kerrallaan, kun edellinen nestelisäys on imeytynyt riisiin.
  25. Jatka liemen lisäämistä, kunnes riisi on pehmeää, mutta vielä napakkaa
  26. pureskeltaessa.
  27. Lisää lopuksi voi ja parmesaanijuusto. Mausta kurpitsarisotto
  28. mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoile kurpitsarisotto
  29. heti.
  30. Koristele risotto halutessasi parmesaanilastuilla ja basilikalla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit