Mainokset

Risotto Palsternakkarisotto ja parilasiika resepti

Mainokset

Risotto Palsternakkarisotto ja parilasiika resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Palsternakkarisotto ja parilasiika
  4. 4 annosta
  5. 1 kpl palsternakkaa
  6. 2 kpl salottisipulia
  7. 1 rkl rypsiöljyä
  8. 2½ dl risottoriisiä
  9. 7 dl kasvislientä
  10. ½ tl suolaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. 100 g tuorejuustoa
  13. Lisäksi
  14. 600 g siikaa (fileinä)
  15. ½ rkl rypsiöljyä
  16. ¼ tl suolaa
  17. Koristeluun
  18. 1 tl sitruunankuoriraastetta
  19. Kuutioi kuoritut palsternakat ja silppua kuoritut salottisipulit.
  20. Kuumenna öljy paistokasarissa ja pehmitä siinä sipulisilppu. Lisää
  21. palsternakkakuutiot ja riisit, anna kuullottua 2 minuuttia. Valuta
  22. kiehuvaksi kuumennettu liemi joukkoon vähitellen. Anna kypsyä miedolla
  23. lämmöllä hiljaa poristen noin 20 minuuttia.
  24. Lisää mausteet ja tuorejuusto palsternakkarisottoon.
  25. Tarjoa palsternakkarisotto pariloidun siian kanssa. Sipaise siikafileet
  26. öljyllä ja pariloi ne kuumassa parilassa tai pannussa kypsiksi. Mausta
  27. suolalla.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit