Mainokset

Romanialainen pötsikeitto – Ciorba De Burta resepti

Mainokset

Ainekset
600 g vasikan vatsalaukkua
1 dl väkiviinaetikka
2 rkl soodaa
suolaa, pippuria
3 kpl isoa porkkanaa
4 dl itsekeitettyä kasvislientä
1 dl maissijauhoja
2 rk persiljasilppua
2 dl smetanaa
1 rkl murskattua valkosipulia
2 kpl kananmunan keltuaista
Ohjeet
Keitä vaslaukkua 5 litrassa vettä kymmenen minuttia ja huuhtele.
Sekoita laukunpalasiin maissijauhot ja etikka. Sekoita 3 litraa veteen
sooda ja lisää joukkoon liha. Liota yön ylitse jääkaapissa. Huuhtele ja
keitä 3 litrassa vettä miedolla lämmöllä kolme tuntia. Kuori vaahto
pois tarvittaessa. Nosta vatsalaukku ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi.
Lisää kattilaan vatslaukku, kasvisliemi, pilkotut vihannekset ja keitä
vielä tunti kunnes neste on haihtunut puoleen. Mausta suolalla ja
pippurilla, lisää puolet persiljasta.
Sekoita keskenään smetana, keltuaiset ja valkosipuli. Lisää seos
keittoon. Tarjoa kuumana persiljasilpun kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit