Mainokset

Rosmariinipihvit paistopussissa resepti

Mainokset

Ainekset
6 kpl nuorta naudansisäfilettä n.2½cm paksuja
ripauksia gourmet-suolaa
murskattua rosmariinia runsaasti
ripauksia mustapippuria myllystä
3 rkl sinappia, levitettynä pullasudilla, notkista kiehuvalla vedellä,
lisää tippa sii
1 dl valmista lihalientä
50 g voita
Tarvike: paistopussi
Ohjeet
Leikkaa nuoresta naudansisäfileestä 2½cm viipaleita, joita painele
sormin pihvimäisiksi.
Anna pihvien olla huoneenlämmössä noin tunti.
Tarvitset paistopussin, säädä uunin lämpötila 180 asteeseen.
Tee rosmariinirouheesta, sekä mustapippurista seos, johon lisäät
gourmet-suolaa, hankaa käsin seos pihveille.
Lievennä sinappi kiehuvilla vesitipoilla, lorauta siihen hiukkasen
siirappia, sivele se pullasudilla pihvien pintoihin.
Lado pihvit vierekkäin paistopussiin. Kieauta vettä lisää, niin että
siitä tulee desi, johon liuotat lihaliemikuutiosta 1/5 psan, että
sulaa, lisää siihen 50g voita, jotta sulaa, kaada tämä liemi tasaisesti
paistopussiin.
Nosta pussi n. 20-30cm uunivuokaan, että neste koskettaa lihoja. Paista
180 asteessa 1 tunti.
Tarjoa lanttu-perunamuusin, puolukkahillon, sekä vihersalaatin kera,
juomaksi sopii raikas maito, tai kotikalja.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Rosmariinipihvit paistopussissa resepti

Mainokset

Ainekset
6 kpl nuorta naudansisäfilettä n.2½cm paksuja
ripauksia gourmet-suolaa
murskattua rosmariinia runsaasti
ripauksia mustapippuria myllystä
3 rkl sinappia, levitettynä pullasudilla, notkista kiehuvalla vedellä,
lisää tippa sii
1 dl valmista lihalientä
50 g voita
Tarvike: paistopussi
Ohjeet
Leikkaa nuoresta naudansisäfileestä 2½cm viipaleita, joita painele
sormin pihvimäisiksi.
Anna pihvien olla huoneenlämmössä noin tunti.
Tarvitset paistopussin, säädä uunin lämpötila 180 asteeseen.
Tee rosmariinirouheesta, sekä mustapippurista seos, johon lisäät
gourmet-suolaa, hankaa käsin seos pihveille.
Lievennä sinappi kiehuvilla vesitipoilla, lorauta siihen hiukkasen
siirappia, sivele se pullasudilla pihvien pintoihin.
Lado pihvit vierekkäin paistopussiin. Kieauta vettä lisää, niin että
siitä tulee desi, johon liuotat lihaliemikuutiosta 1/5 psan, että
sulaa, lisää siihen 50g voita, jotta sulaa, kaada tämä liemi tasaisesti
paistopussiin.
Nosta pussi n. 20-30cm uunivuokaan, että neste koskettaa lihoja. Paista
180 asteessa 1 tunti.
Tarjoa lanttu-perunamuusin, puolukkahillon, sekä vihersalaatin kera,
juomaksi sopii raikas maito, tai kotikalja.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit