Mainokset

Rosolli Lämmin vuohenjuustorosolli resepti

Mainokset

Rosolli Lämmin vuohenjuustorosolli resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Lämmin vuohenjuustorosolli
  4. 8 annosta
  5. 4 kpl perunaa
  6. 4 kpl porkkanaa
  7. 4 kpl punajuurta
  8. 2 kpl omenaa
  9. 1 kpl sipulia
  10. 150 g vuohenmaitojuustoa
  11. 4 dl ruokakermaa
  12. 2 kpl munaa
  13. ½ tl suolaa
  14. ½ tl mustapippuria
  15. 3 rkl voita
  16. Pese ja kuori perunat, porkkanat ja punajuuret.
  17. Esikypsennä perunoita ja porkkanoita noin 10 minuuttia keittämällä
  18. niitä vedessä. Esikeitä punajuuria toisessa kattilassa 10 minuutin
  19. ajan.
  20. Leikkaa perunat, porkkanat ja punajuuret sekä kuoritut omenat ja sipuli
  21. pieniksi kuutioiksi. Murustele vuohenjuusto kasvisten joukkoon. Levitä
  22. ainekset uunivuokaan. Sekoita keskenään ruokakerma, munat ja mausteet.
  23. Kaada seos uunivuokaan. Lisää vuohenjuustorosollin pinnalle hiukan
  24. voilastuja.
  25. Paista vuohejuustorosollia 175 asteessa noin 45 minuuttia. Jos
  26. vuohenjuustorosollilaatikko tummuu liikaa pinnalta, pane folio päälle.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit