Mainokset

Rousku-sipulisäilyke resepti

Mainokset

Rousku-sipulisäilyke resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. 1 annosta
  3. 400 g kangasrouskuja
  4. 2 kpl sipulia
  5. 2 kpl valkosipulinkynttä
  6. Liemi
  7. 2 dl vettä
  8. 1½ dl väkiviinaetikkaa
  9. ¾ dl sokeria
  10. 1 rkl suolaa
  11. ⅛ tl valkopippuria (kokonaisia)
  12. ⅛ tl mustapippuria (kokonaisia)
  13. Keitä kangasrouskuja 510 minuuttia. Hienonna jäähtyneet rouskut
  14. pieneksi silpuksi, samoin sipulit.
  15. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja pippurit. Kiehauta
  16. liemi. Lisää etikkaliemeen sieni-sipulisilppu ja keitä minuutin pari.
  17. Lusikoi seos puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje kansi heti, jäähdytä
  18. ja säilytä viileässä. Sieni-sipulisäilyke on valmista salaattiainesta
  19. pitkin talvea käytettäväksi.
  20. Pienet sievät nappirouskut voit säilöä kokonaisina.

Kuva galleriasta

vihreat_pavut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit