Mainokset

Ruiskukko Kuningatarkukko resepti

Mainokset

Ruiskukko Kuningatarkukko resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Kuningatarkukko
  4. 6 annosta
  5. 200 g voita
  6. 1 dl sokeria
  7. 4 dl ruisjauhoja (täysjyvä)
  8. ¾ tl leivinjauhetta
  9. 200 g mustikoita
  10. 200 g vadelmia
  11. 1 dl sokeria
  12. ½ dl perunajauhoja
  13. Sulata rasva. Sekoita joukkoon sokeri ja jauho-leivinjauheseos.
  14. Ota taikinasta ¾ ja painele se uunivuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle
  15. ja reunoille.
  16. Kumoa kulhoon jäiset marjat.
  17. Sekoita joukkoon sokeri ja perunajauhot. Levitä seos vuokaan.
  18. Tee lopusta taikinasta pieniä levyjä ja peitä niillä marjat kokonaan.
  19. Painele saumat kiinni.
  20. Paista kuningatarkukkoa 200 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes pinta on
  21. saanut kauniin värin.
  22. Tarjoa kukko kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
  23. Marjakukon voit tehdä mainiosti myös puolukoista

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit