Mainokset

Ruispaneroidut haukipyörykät resepti

Mainokset

Ruispaneroidut haukipyörykät resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Ruispaneroidut haukipyörykät
  4. 40 kpl
  5. ¾ dl korppujauhoja
  6. ¾ tl suolaa
  7. ½ tl valkopippuria
  8. 2 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  9. 2 dl kuohukermaa
  10. 500 g haukea (fileinä, nahaton)
  11. 2 kpl munaa
  12. 3 kpl ruisnäkkileipää (murustettuna)
  13. ½ tl sitruunapippuria (suolaton)
  14. Lisäksi
  15. 200 g retiisejä
  16. Mittaa korppujauhot ja mausteet kulhoon. Sekoita joukkoon kerma ja anna
  17. turvota.
  18. Jauha paloitellut kalafileet monitoimikoneessa tai kahteen kertaan
  19. lihamyllyssä. Erottele munat ja lisää keltuaiset sekä
  20. korppujauho-kermaseos murekemassaan. Vatkaa valkuaiset kovaksi
  21. vaahdoksi ja kääntele kalaseokseen.
  22. Pyörittele murekemassa palloiksi kostutetuin käsin ja kierittele
  23. pyörykät huolimattomasti sitruunapippurilla maustetuissa
  24. ruiskorppujauhoissa. Nostele uunipellille, leivinpaperin päälle ja
  25. kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  26. Tuikkaa cocktailtikkuun pyörykkä ja retiisi. Tarjoa halutessasi
  27. suolaheinä- tai rucolapetiltä.
  28. Pyörykät kannattaa valmistaa hyvissä ajoin ennen juhannuksen viettoon
  29. lähtöä. Voit vaikka pakastaa ne ja käyttää pyörykkäpussia
  30. kylmävaraajana ruokakassissa.

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit