Mainokset

Säilötyt valkosipulit Hunajaiset valkosipulinkynnet resepti

Mainokset

Säilötyt valkosipulit Hunajaiset valkosipulinkynnet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 pv
  3. Hunajaiset valkosipulinkynnet
  4. 1 annosta
  5. 300 g valkosipulia
  6. Liemi
  7. 1½ dl rypsiöljyä
  8. 1 dl hunajaa
  9. ½ dl omenaviinetikkaa
  10. 2 tl suolaa
  11. 2 tl mustapippuria (kokonainen)
  12. 2 rkl tuoretta timjamia
  13. Irrota valkosipulinkynnet toisistaan, mutta älä kuori niitä. Kiehauta
  14. kattilallinen vettä. Keitä valkosipulinkynsiä 4 minuuttia.
  15. Kumoa ne sitten lävikköön ja jäähdytä kylmän, juoksevan veden alla
  16. vedellä. Kuori kynnet ja nosta ne lasipurkkiin.
  17. Sekoita liemen aineet keskenään ja kaada seos valkosipulinkynsille.
  18. Lisää tarvittaessa öljyä, jotta kaikki kynnet peittyvät. Sulje purkki
  19. huolellisesti ja anna valkosipulinkynsien maustua viileässä vähintään
  20. kahden vuorokauden ajan. Kääntele hunajaisten valkosipulinkynsien
  21. purkkia toisinaan.
  22. Hunajaiset valkosipulinkynnet säilyvät jääkaapissa vähintään 2 viikkoa.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit