Mainokset

Sämpylä Kuopaisusämpylät resepti

Mainokset

Sämpylä Kuopaisusämpylät resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Kuopaisusämpylät
  4. 16 kpl
  5. 3 dl neljänviljanhiutaleita
  6. 3 dl sämpyläjauhoja
  7. 1 kpl kuivahiivapussia
  8. 1 tl suolaa
  9. 2 tl sokeria
  10. 4 dl vettä
  11. 2 dl vehnäjauhoja
  12. ½ dl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  13. Sekoita puurohiutaleet, sämpyläjauhot, kuivahiiva, suola ja sokeri
  14. keskenään. Lämmitä vesi hieman kädenlämpöä lämpimämmäksi (noin
  15. 42-asteiseksi) ja kaada joukkoon. Mittaa taikinaan lopuksi vehnäjauhot
  16. ja pullomargariini. Sekoita ja kääntele puuhaarukalla tasaiseksi,
  17. taikina on kuin tuhtia puuroa. Peitä leivinliinalla ja anna taikinan
  18. kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi, noin puoli tuntia.
  19. Kuopaise taikina sämpylöiksi leipurin lastalla kulhon reunaa myöten ja
  20. vieritä puikulan muotoiset sämpylät leivinpaperoidulle pellille. Anna
  21. kohota liinalla peitettynä noin 15 minuuttia. Pirskota
  22. kuopaisusämpylöiden pintaan vettä, jotta niiden pinta rapeutuu uunissa.
  23. Paista kuopaisusämpylöitä 250-asteisen uunin keskitasolla 810
  24. minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit