Mainokset

Sämpylä Porkkana-lesepuustit resepti

Mainokset

Sämpylä Porkkana-lesepuustit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Porkkana-lesepuustit
  4. 12 kpl
  5. 25 g hiivaa
  6. 3 dl vettä
  7. 1 tl suolaa
  8. 2 tl hunajaa
  9. 1½ dl vehnäleseitä
  10. 5 dl porkkanaraastetta
  11. 7 dl grahamjauhoja
  12. 2 rkl ruokaöljyä
  13. Täyte
  14. 2 rkl ruokaöljyä
  15. 5 dl porkkanaraastetta
  16. ¼ tl suolaa
  17. ¼ tl mustapippuria
  18. ½ dl tuoretta rakuunaa
  19. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, hunaja, leseet ja
  20. porkkanaraaste.
  21. Alusta jauhot taikinaan vähitellen ja lisää loppuvaiheessa myös öljy.
  22. Kohota taikinaa puoli tuntia.
  23. Valmista täyte. Kuumenna öljy paistinpannulla, lisää porkkanaraaste ja
  24. kuullota pehmeäksi.
  25. Hienonna rakuuna. Mausta porkkanat suolalla, pippurilla ja rakuunalla.
  26. Kauli kohonnut taikina vehnäjauhotetulla pöydällä uunipellin kokoiseksi
  27. suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä porkkanatäyte levylle ja kääri
  28. rullalle. Leikkaa taikinarulla viistosti kolmion mallisiksi paloiksi.
  29. Paina kolmion kärki sormella alas, kuten korvapuusteja tehdessä ja
  30. kohota.
  31. Paista porkkana-lesepuustit 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  32. Tarjoile porkkana-lesepuustit esimerkiksi rakuunalla maustetun
  33. tuorejuuston kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit