Mainokset

Sadonkorjuun kasviskeitto resepti

Mainokset

Sadonkorjuun kasviskeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Sadonkorjuu keitto
  4. 6 annosta
  5. 2 rkl rypsiöljyä
  6. 1 kpl purjoa (hienonnettuna)
  7. 150 g keräkaalia (hienonnettuna)
  8. 400 g tomaattia (säilyke)
  9. 2 dl punaviiniä
  10. 2 kpl laakerinlehteä
  11. 8 dl lihalientä
  12. 2 kpl porkkanaa (paloiteltuna)
  13. 100 g kukkakaalia (paloiteltuna)
  14. 100 g parsakaalia (paloiteltuna)
  15. 50 g persiljaa
  16. ½ tl suolaa
  17. ½ tl sokeria
  18. ¼ tl mustapippuria
  19. Tarjoiluun
  20. 60 g paistettua pekonia
  21. 1 dl ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  22. Paloittele ensin porkkanat, kukkakaalit ja parsakaalit pieniksi
  23. paloiksi. Ryöppää ne nopeasti kiehuvassa vedessä. Nosta ne siivilään
  24. valumaan.
  25. Soseuta säilyketomaatit sauvasekoittimella sileäksi seokseksi.
  26. Kuumenna öljy isossa kattilassa. Lisää hienonnettu purjo ja kaali ja
  27. anna niiden pehmetä noin 5 minuuttia.
  28. Lisää tomaattisose, viini ja laakerinlehdet ja anna liemen kiehahtaa.
  29. Lisää lihaliemi ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia.
  30. Lisää esikeitetyt kasvikset, silputtu persilja ja mausteet ja jatka
  31. keittämistä noin 15 minuuttia.
  32. Tarjoa keittoa paahdettujen pekonikuutioiden ja ranskankerman kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit