Mainokset

Sahramitryffeli-suklaatorttu resepti

Mainokset

Sahramitryffeli-suklaatorttu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 3 t
  3. Sahramitryffeli-suklaatorttu
  4. 6 annosta
  5. ½ dl sokeria
  6. 50 g voita
  7. 1 dl vehnäjauhoja
  8. Tryffelitäyte
  9. ¼ dl kuohukermaa
  10. ½ rkl voita
  11. 60 g tummaa suklaata (hienonnettuna)
  12. Sahramitryffelikerros
  13. 200 g valkosuklaata
  14. 1 dl kuohukermaa
  15. ½ rkl voita
  16. ½ g sahramia
  17. Valmista taikina vaivaamalla kädenlämpöinen voi, sokeri ja vehnäjauhot
  18. keskenään. Painele taikina halkaisijaltaan noin 16-senttisen
  19. piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
  20. Esipaista 200 asteessa 1015 minuuttia ja anna jäähtyä.
  21. Valmista tryffelitäyte. Kaada kiehautettu kuohukerma ja voi paloitellun
  22. suklaan päälle ja sekoita, kunnes suklaa on liuennut nesteeseen.
  23. Kaada seos torttupohjan päälle puoleenväliin reunaa. Nosta peitettynä
  24. viileään noin tunniksi.
  25. Valmista sahramitryffeliseos. Hienonna suklaa ja pane se kulhoon.
  26. Kiehauta keskenään loput ainekset ja kaada kuuma seos suklaarouheen
  27. päälle. Sekoita ja peitä seoksella tortun tryffelipinta.
  28. Peitä torttu ja nosta viileään jäähtymään noin pariksi tunniksi ennen
  29. tarjoilua.

Kuva galleriasta

pizza

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit