Mainokset

Sakuska Punajuurikopeekat resepti

Mainokset

Sakuska Punajuurikopeekat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Punajuurikopeekat
  4. 8 annosta
  5. 1 kg punajuurta
  6. Kastike
  7. 1 kpl keitettyä munaa
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä (puristettuna)
  9. 2 rkl punaviinietikkaa
  10. 2 rkl sitruunamehua
  11. 1 rkl sinappia
  12. ½ rkl juoksevaa hunajaa
  13. 1 tl suolaa
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. 1 dl ruokaöljyä
  16. Koristeluun
  17. 4 rkl persiljaa (silputtuna)
  18. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pese punajuuret, kuivaa ne ja nosta
  19. uunivuokaan. Kypsennä punajuuria noin 1½ tuntia, kunnes ne ovat
  20. täysin kypsiä. Kokeile kypsyyttä esim. cocktailtikulla. Jäähdytä
  21. punajuuret, kuori ne ja leikkaa lanteiksi.
  22. Mittaa kaikki kastikkeen aineet kapeaan kulhoon. Aja seos tasaiseksi
  23. sauvasekoittajalla. Kaada kastike punajuurille ja kääntele, jotta
  24. kastike leviää tasaisesti. Peitä kulho ja anna salaatin maustua
  25. jääkaapissa muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
  26. Asettele punajuurilantit tarjolle laakealle vadille. Koristele
  27. punajuurikopeekat persiljalla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit