Mainokset

Salaatti Keväinen parsasalaatti resepti

Mainokset

Salaatti Keväinen parsasalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Keväinen parsasalaatti
  4. 6 annosta
  5. 1 kpl jääsalaattia ruukussa
  6. 3 dl viinisuolaheinää
  7. 3 dl rucolaa
  8. 500 g parsaa (vihreää)
  9. 100 g retiisejä
  10. 400 g savustettua siikaa
  11. Sitruunavinaigrette
  12. ½ dl rypsiöljyä
  13. 2 rkl sitruunamehua
  14. 1 rkl valkoviinietikkaa
  15. 2 tl juoksevaa hunajaa
  16. ¼ tl suolaa
  17. ¼ tl mustapippuria
  18. Sekoita sitruunavinaigreten ainekset keskenään.
  19. Huuhtele salaatit, parsat ja retiisit. Tarvittaessa kuori parsat
  20. varovasti.
  21. Kiehauta laakeassa kattilassa (tai parsakattilassa) vettä. Ripauta
  22. suolaa veteen. Keitä parsoja 510 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä.
  23. Leikkaa retiisit viipaleiksi.
  24. Perkaa ja paloittele savukala. Revi salaatit ja rucolat kulhon
  25. pohjalle.
  26. Sekoita kaikki keväisen parsasalaatin ainekset keskenään. Mausta
  27. parsasalaatti sitruunavinaigretella.
  28. Jos haluat ruokaisamman salaatin, lisää joukkoon keitettyjä uusia
  29. perunoita.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit