Mainokset

Salaatti Makujen sinfonia -salaatti resepti

Mainokset

Salaatti Makujen sinfonia -salaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Makujen sinfonia
  4. 10 annosta
  5. 800 g porsaan sisäfileetä
  6. 1 rkl voita
  7. 1 rkl rypsiöljyä
  8. ½ tl suolaa
  9. ¼ tl mustapippuria
  10. 3 rkl dijoninsinappia
  11. Punasipulivinaigrette
  12. 2 kpl punasipulia
  13. 1½ dl rypsiöljyä
  14. 4 rkl omenaviinetikkaa
  15. 1 tl sokeria
  16. 1 tl suolaa
  17. ½ tl valkopippuria
  18. 1 dl tuoretta timjamia (hienonnettuna)
  19. Salaatti
  20. 2 kpl rooman- eli sidesalaattia ruukussa
  21. 200 g vihreitä papuja
  22. 190 g hillosipuleita
  23. 200 g kuivattua aprikoosia
  24. 2 dl kapriksia
  25. 1 dl kurpitsansiemeniä (paahdettuna)
  26. ½ dl tuoretta timjamia (hienonnettuna)
  27. Poista possunfileistä mahdolliset kalvot. Kuumenna voi ja öljy pannussa
  28. ja ruskista huoneenlämpöiset possunfileet kauttaaltaan. Nosta fileet
  29. uunivuokaan, mausta suolalla, pippurilla ja sivele sinapilla.
  30. Kypsennä fileitä vielä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna
  31. vetäytyä ja jäähtyä hyvin ennen leikkaamista.
  32. Valmista sillä aikaa vinaigrette. Hienonna kuoritut punasipulit
  33. pieneksi silpuksi. Yhdistä kaikki kastikkeen aineet.
  34. Leikkaa jäähtynyt filee ohuiksi viipaleiksi, nosta takaisin uunivuokaan
  35. ja kaada vinaigrette päälle. Anna marinoitua vähintään tunnin ajan.
  36. Revi salaatti kulhoon. Kypsennä papuja muutama minuutti mikrossa tai
  37. kiehuvassa vedessä, valuta ja lisää jäähtyneenä salaattiin. Lisää muut
  38. aineet joukkoon.
  39. Asettele lihaviipaleet keskelle salaattia ja kaada niiden päälle loppu
  40. marinadi. Ripottele salaattiin lopuksi kurpitsansiemeniä ja koristele
  41. timjamilla. Tarjoa makujen sinfonia -salaatin seurana taivaalliset
  42. pisarat -kastiketta.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistettu_possu

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit