Mainokset

Salaatti Parsa-savujuustosalaatti resepti

Mainokset

Salaatti Parsa-savujuustosalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Parsa-savujuustosalaatti
  4. 8 annosta
  5. 250 g vihreitä papuja
  6. 500 g parsaa
  7. ½ tl suolaa
  8. ¾ dl oliiviöljyä
  9. ½ tl suolaa
  10. ½ tl mustapippuria
  11. 250 g savujuustoa (kiinteä)
  12. 250 g salaattisekoitusta
  13. 1 kpl limettiä
  14. Maustetuilla öljyillä on helppo antaa ruokiin lisää makua. Voit
  15. ostaa valmiita mausteöljyjä tai valmistaa niitä itse. Sitruunaista
  16. oliiviöljyä saat, kun lisäät öljyn sekaan muutaman puhtaan
  17. sitruunankuorisuikaleen.
  18. Puhdista pavut ja kuori parsatangot ohuesti. Leikkaa pavut ja parsat
  19. noin 2 sentin paloiksi. Kuumenna vesi ja suola laakeassa kattilassa.
  20. Kumoa papupalat veteen ja keitä noin 5 minuuttia. Nosta papupalat
  21. reikäkauhalla vedestä ja levitä ne talouspaperin tai puhtaan
  22. pyyheliinan päälle valumaan. Pane seuraavaksi parsapalat kiehuvaan
  23. veteen ja keitä niitä 24 minuuttia palojen paksuudesta riippuen.
  24. Valuta kypsät parsat kuten pavut, ja kaada sitten kaikki palat kulhoon.
  25. Valuta päälle oliiviöljy tai sitruunalla maustettu oliiviöljy ja
  26. ripottele mustapippurirouhe pinnalle. Sekoita kevyesti ja anna maustua
  27. 2 tuntia jääkaapissa.
  28. Suikaloi juusto. Huuhtele salaatit ja valuta ne hyvin. Purista
  29. limetistä mehu ja mausta salaatti mehulla. Jaa salaatti
  30. salaattilautasille tai alkuruokakulhoihin. Pane juustosuikaleet ja
  31. papu-parsapalasekoitus päälle. Tarjoa parsa-savujuustosalaatti rapeiden
  32. pähkinätankojen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit