Mainokset

Salaatti Villi caesarsalaatti resepti

Mainokset

Salaatti Villi caesarsalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Villi caesarsalaatti
  3. 6 annosta
  4. Caesarkastike
  5. 1 kpl keitettyä munaa
  6. 1 dl rypsiöljyä
  7. 3 kpl anjovista
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä
  9. 2 rkl omenaviinetikkaa
  10. 2 rkl sitruunamehua
  11. 2 tl dijoninsinappia
  12. 1 tl sokeria
  13. ½ tl suolaa
  14. ½ tl mustapippuria
  15. Krutongit
  16. 6 kpl vaaleaa rouheleipäviipaletta
  17. 50 g voita
  18. 3 kpl valkosipulinkynttä
  19. Salaatti
  20. 250 g salaattisekoitusta (poimulehteä, ahomansikan- ja
  21. voikukanlehtiä, vuohenputkea)
  22. 1 kpl rooman- eli sidesalaattia ruukussa
  23. 300 g katkarapuja (pakaste)
  24. 100 g parmesaanijuustoa
  25. Tee caesarkastike. Mittaa kaikki kastikkeen aineet kapeaan kulhoon ja
  26. aja seos tasaiseksi sauvasekoittimella. Nosta kastike jääkaappiin.
  27. Tee krutongit. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuutioi leipäviipaleet ja
  28. levitä kuutiot uunipellille leivinpaperin päälle. Sulata voi ja purista
  29. joukkoon valkosipulit.
  30. Paahda leipäkuutioita uunissa noin 5 minuuttia. Ota pelti uunista ja
  31. pirskota päälle valkosipulivoi. Kääntele, jotta voi levittyy
  32. tasaisesti. Työnnä pelti muutamaksi minuutiksi takaisin uuniin, kunnes
  33. tunnet valkosipulin tuoksuvan. Nosta sivuun odottamaan.
  34. Huuhtele ja kuivaa villivihannekset ja salaatti esim. salaattilingossa.
  35. Leikkaa suupaloiksi.
  36. Kaada villivihannes-salaattiseos kulhoon ja kumoa päälle katkaravut ja
  37. krutongit. Valuta joukkoon caesarkastike ja höylää päälle parmesaania.
  38. Ripota pinnalle vielä muutama huuhdeltu siankärsämönlehti. Nauti villi
  39. caesarsalaatti heti.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit