Mainokset

Salaatti Villivihannes-coleslaw resepti

Mainokset

Salaatti Villivihannes-coleslaw resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Vuohenputkitaskut
  4. 8 annosta
  5. 400 g keräkaalia
  6. 2 rkl sitruunamehua
  7. 1½ rkl sokeria
  8. 2 tl väkiviinaetikkaa
  9. 1 kpl sipulia
  10. 1 kpl porkkanaa
  11. 2½ dl rucolaa
  12. 1 tl suolaa
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. 1 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  15. Tee paahdetut auringonkukansiemenet näin: Paahda siemeniä kuivalla
  16. pannulla koko ajan sekoitellen, kunnes siemenet ovat saaneet väriä
  17. ja tuoksuvat. Lisää mausteeksi pieni loraus soijakastiketta ja
  18. kääntele nopeasti, jotta neste haihtuu. Kumoa siemenet heti pois
  19. pannulta, sillä soijakastike palaa helposti.
  20. Silppua kaali ohuiksi suikaleiksi. Nosta suikaleet kulhoon ja lisää
  21. sitruunamehu, sokeri ja etikka. Puristele kaali notkeaksi ja
  22. mehukkaaksi käsin tai esim. perunansurvimella.
  23. Kuori ja silppua sipuli. Kuori porkkana ja raasta karkeaksi raasteeksi.
  24. Sekoita kaaliseokseen sipuli, porkkana ja rucola tai
  25. villivihannessilppua (esim. poimu- ja voikukanlehteä). Mausta suolalla
  26. ja pippurilla. Nosta seos jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi
  27. tunniksi.
  28. Sekoita ranskankerma kaaliseoksen joukkoon juuri ennen tarjoilua. Nauti
  29. villivihannes-coleslawta vuohenputkitaskuleipien täytteenä kotijuuston
  30. ja paahdettujen auringonkukansiemenien kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit