Mainokset

Salsa Pohjolan salsa resepti

Mainokset

Salsa Pohjolan salsa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Pohjolan salsa
  3. 25 annosta
  4. 1 kpl kurkkua
  5. 2 kpl kevätsipulia
  6. ½ kpl kesäkurpitsaa
  7. 1 kpl palsternakkaa (kuorittuna)
  8. 10 kpl retiisejä
  9. 900 g lanttua (kuorittuna)
  10. 5 kpl porkkanaa
  11. 150 g lehtiselleriä
  12. 10 kpl tomaattia
  13. 1 kpl punaista paprikaa
  14. 1 kpl vihreää paprikaa
  15. 1 kpl keltaista paprikaa
  16. 3 kpl punasipulia (kuorittuna)
  17. 1 dl rypsiöljyä
  18. ½ dl omenaviinetikkaa
  19. ½ rkl suolaa
  20. 6 rkl persiljaa (hienonnettuna)
  21. 6 rkl piparjuurta (raasteena)
  22. Leikkaa kaikki kasvikset pieneksi kuutioksi.
  23. Kuumenna öljy laakeassa kattilassa. Lisää kasviskuutiot kattilaan, älä
  24. pienennä lämpöä. Kuullota kasviksia, kääntele välillä, mutta älä
  25. ruskista. Kasviksista alkaa erottua nestettä, anna nesteen kiehua.
  26. Lisää omenaviinietikka, suola ja hienonnettu persilja. Lisää lopuksi
  27. raastettu tuore piparjuuri. Älä keitä enää piparjuuren lisäämisen
  28. jälkeen.
  29. Jäähdytä salsa ja anna maustua jääkaapissa vuorokausi ennen tarjoilua.
  30. Tarjoa Pohjolan salsaa kylmänä erilaisten grillattujen ruokien kanssa.
  31. Pohjolan salsa säilyy viileässä viikon.
  32. Ohje on melko suuri, mutta suuremmasta erästä tulee maukkaampi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit