Mainokset

Sarvet Juusto-kinkkusarvet resepti

Mainokset

Sarvet Juusto-kinkkusarvet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Anttilan kaurasämpylät
  4. 16 kpl
  5. 5 dl kevytmaitoa
  6. 25 g hiivaa
  7. ½ rkl suolaa
  8. 75 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  9. 50 g juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  10. 5 dl vehnäjauhoja
  11. 5 dl kaurajauhoja
  12. Täyte
  13. 75 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  14. 50 g savustettua siankylkeä
  15. Voiteluun
  16. 1 kpl munaa
  17. Pinnalle
  18. ½ dl unikonsiemeniä
  19. Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää suola, juustoraaste ja
  20. juokseva margariini. Vatkaa vehnäjauhot taikinaan ja alusta taikina
  21. pehmeäksi lopuilla jauhoilla.
  22. Jaa taikina kahteen palaan ja kauli ne jauhotetulla alustalla pyöreiksi
  23. levyiksi. Jaa taikinalevyt kahdeksaksi kolmioksi ja täytä
  24. juustoraasteella ja kinkkusuikaleilla. Kääri kolmiot sarviksi ja kohota
  25. liinan alla kaksinkertaisiksi.
  26. Voitele juusto-kinkkusarvet munalla, ripottele pintaan unikonsiemeniä
  27. ja paista 225 asteen lämmössä 1215 minuuttia.

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit