Mainokset

Savulammasseljanka resepti

Mainokset

Savulammasseljanka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Savulammasseljanka
  4. 8 annosta
  5. 400 g savustettua lammasta
  6. 1 kpl punasipulia
  7. 1 kpl juuriselleriä
  8. 400 g hapankaalia
  9. 2 rkl oliiviöljyä
  10. ½ dl tomaattipyreetä
  11. 8 dl lihalientä
  12. 400 g tomaattimurskaa
  13. 3 kpl valkosipulinkynttä
  14. 2 rkl sokeria
  15. 2 rkl sitruunamehua
  16. 1 tl suolaa
  17. ½ tl mustapippuria
  18. Tarjoiluun
  19. 3 kpl suolakurkkua (kuutioituna)
  20. 1 dl oliiveja (kuutioituna)
  21. 1 dl smetanaa
  22. Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja kuutioi
  23. mukulaselleri. Valuta hapankaali. Kuullota sipulisuikaleet öljyssä
  24. tilavassa kattilassa kullankeltaisiksi.
  25. Lisää savulammaskuutiot ja tomaattipyree ja anna niiden ruskistua
  26. hetki.
  27. Lisää kattilaan sellerikuutiot, hapankaali, lihaliemi ja
  28. tomaattimurska. Sekoita.
  29. Mausta keitto hienonnetulla valkosipulilla, sokerilla, sitruunamehulla,
  30. suolalla ja pippurilla. Keitä noin puoli tuntia tai kunnes kasvikset
  31. ovat pehmenneet.
  32. Lisää keittoon juuri ennen tarjolle vientiä runsaasti kuutioituja
  33. suolakurkkupaloja ja oliiveja.
  34. Tarjoa keittoa pääsiäispöydässä alkupalana smetanasilmän ja vasta
  35. paistettujen sämpylöiden kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit