Mainokset

Schwarzwaldin kakku (Schwarzwälder Kirschtorte) resepti

Mainokset

Schwarzwaldin kakku (Schwarzwälder Kirschtorte) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Schwarzwaldin kakku Schwarzwälder Kirschtorte
  4. 10 annosta
  5. 200 g voita
  6. 2 dl sokeria
  7. 1 dl fariinisokeria
  8. 4 kpl munaa
  9. 4 dl vehnäjauhoja
  10. 1½ dl kaakaojauhetta
  11. 1 dl mantelijauhetta
  12. ½ dl perunajauhoja
  13. 2 tl leivinjauhetta
  14. 2 tl vaniljasokeria
  15. 2 dl kevytmaitoa
  16. Täyte ja kuorrutus
  17. 2 dl vispikermaa (vähälaktoosinen)
  18. 2 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  19. ½ dl sokeria
  20. 2 tl vaniljasokeria
  21. 500 g kirsikoita
  22. 1 dl hilloa (kirsikka)
  23. Kostutukseen
  24. 1 dl marjatäysmehua
  25. Koristeluun
  26. 100 g maitosuklaata (rouhittuna)
  27. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja jauhota pyöreä,
  28. halkaisijaltaan noin 22 sentin kakkuvuoka. Vatkaa voi ja sokerit
  29. vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet
  30. keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Kumoa taikina
  31. vuokaan ja paista noin 50 minuuttia, kunnes kakun keskelle työnnettyyn
  32. tikkuun ei tartu enää taikinaa. Jäähdytä kakkupohja täysin ja jaa se
  33. sitten kolmeen osaan.
  34. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen ranskankerma ja sokerit.
  35. Poista kirsikoista kivet ja paloittele kirsikat. Jätä kirsikoita myös
  36. koristeeksi.
  37. Kostuta kakkulevyt marjamehulla. Kokoa kakku levittämällä kerrosten
  38. väleihin hilloa, kermatäytettä ja kirsikkapaloja. Levitä kakun pintaan
  39. vielä kermaa ja koristele suklaarouheella ja kirsikoilla.
  40. Jos ei ole tuoreiden kirsikoiden aika, käytä täytteeseen pelkkää
  41. kirsikkahilloa ja koristele pinta suklaarouheella.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit